image

Pishina Riviera

Pishina Riviera eshte e ndertuar ne vitin 2018, dhe gjindet 15 km larg qendres se Shkupit. Me nje ambient relaksues dhe freskues, ku gjejne rehati mysafirenga Shkupi , rethina e shkupit dhe me gjere.

Pervec dy pishinave , nje e madhe dhe nje e vogel per femije, pishina Riviera ofron dhe pije freskuese ne Barin e pishines,, si dhe ushqim cilesore të gatuar nga kuzhiniere profesional me pervoje shume vjecare, ne lemine e gastronomise.

Per komoditetit dhe rehatine tuaj  perkujdeset stafi profesional  i kamariereve, kuzhinierve si dhe sigurimi i pishines.

Prane pishines, gjinden dusha, me uje te fresket, fusha e volibollit eshte ne dispozicion per sportdashesit.

Kompleksi i pishines Riviera, pervec se freski dhe rehati ditore , ofron edhe sherbime tjera, si organizimin e ahengjeve te ndrysme familjare.


Shërbimet

Freski ne   ambient diskret 

Na vizitoni dhe nuk do te zhgënjeheni , nga pozita e kompleksit , staffi mikprites dhe profesional , si dhe ushqimi i perkryer