PISHINA RIVIERA
Rich text editor

Freski , privatësi, komdoditet, atmosfere relaksuese

  Video prezentim i kompleksit Riviera 

  Duke klikuar ne pullen mund te ndiqni video prezentimin e kompleksit tonë

  Freski ne  ambient diskret 

  Na vizitoni dhe nuk do te zhgënjeheni , nga pozita e kompleksit , staffi mikprites dhe profesional , si dhe ushqimi i perkryer

  Kompleksi Riviera  është vendi ideal ku mund të festohen ditët tuaja me të vecanta, diplomimi juaj, dasma juaj, apo cdo festë tjetër e kësaj natyre.

  Në ditët e nxehta që ofron stina e verës pishina është zgjidhja më e mirë për të freskuar trupin dhe idetë ! ..